Archiv usnesení do 10/2014

 

 

Úvodní stránka archivu » Search Results » Detaily Usnesení
  

k návrhu dodatku č. 5 k mandátním smlouvám na zajištění správy nemovitostí svěřených m. č. Praha 10 uzavřených se správními firmami

Datum přijetí: 25.3.2002
Číslo jednání: 6
Číslo usnesení: 145

Obsah usnesení:

New Page 1

Městská část Praha 10

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 10

Usnesení
Rady městské části Praha 10
číslo 145
ze dne 25. 3. 2002

k návrhu dodatku č. 5 k mandátním smlouvám nazajištění správy nemovitostí svěřených m. č. Praha 10 uzavřených sesprávními firmami, AUSTIS, spol. s r. o. a IKON, spol. s r. o., dodatku č. 4k mandátní smlouvě na zajištění správy nemovitostí uzavřené sesprávní firmou CENTRA, v. o. s. a dodatku č. 6 k mandátní smlouvě nazajištění správy nemovitostí uzavřené se správní firmou TOMMI-holding,spol. s r. o.

Rada městské části Praha 10

I. schvaluje

návrh dodatku č. 5 k mandátním smlouvám na zajištěnísprávy nemovitostí svěřených m. č. Praha 10 uzavřených se správnímifirmami AUSTIS, spol. s r. o. a IKON, spol. s r. o., dodatku č.4 k mandátní smlouvě na zajištění správy nemovitostí uzavřené sesprávní firmou CENTRA, v. o. s. a dodatku č. 6 k mandátní smlouvě nazajištění správy nemovitostí uzavřené se správní firmou TOMMI-holding,spol. s r. o.

II. ukládá

1. Ing. Blabolovi, vedoucímu OSM

1.1. zajistit uzavření dodatku č. 5 k mandátnímsmlouvám na zajištění správy nemovitostí svěřených m. č. Praha 10 uzavřenýchse správními firmami AUSTIS, spol. s r. o. a IKON, spol. s r. o.,dodatku č. 4 k mandátní smlouvě na zajištění správy nemovitostíuzavřené se správní firmou CENTRA, v. o. s. a dodatku č. 6 k mandátnísmlouvě na zajištění správy nemovitostí uzavřené se správní firmouTOMMI-holding, spol. s r. o.

Termín: 31. 3. 2002

 

 

 

Ing. Karel V ý r u t , CSc.
starosta

Mgr. Petr H o r á k
statutární zástupce starosty

 

Předkladatel: Ing. Weinert, zást. starosty
Anotace: 20
Provede: Ing. Blabol, ved. OSM
Na vědomí: -
Gestor: Ing. Blabol, ved. OSM

Zpět na začátek usnesení  |  Tisk