Aktuality z oblasti rozvoje městské části Praha 10

Praha 10 pořádá jedenáctý ročník Veletrhu sociálních a návazných služeb

Letos již po jedenácté se mohou obyvatelé těšit na jedenáctý ročník Veletrhu sociálních a návazných služeb na Desítce. Již tradičně se uskuteční před nákupním centrem Eden, tam si občané z desáté městské části mohou přijít pro informace, které je zajímají. Veletrh se uskuteční 31. května 2023 od 11 do 17 hodin.

 
Publikováno: 22.05.2023
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Sociální oblast a zdravotnictví3860

Na Veletrhu se prezentují organizace, které nabízí lidem pomoc v těžkých životních situacích. Máme jich na Desítce opravdu hodně, odvádějí skvělou práci a já si vážím jejich spolupráce.” řekl radní pro sociální služby a zdravotnictví David Kašpar. 

Veletrh sociálních služeb je jedním z důsledků dlouhodobé a systematické spolupráce MČ Praha 10 s nevládními organizacemi, které poskytují občanům služby v širokém spektru jejich sociálních, zdravotních či společenských potřeb. 

Tato spolupráce funguje již od roku 2004 a je od začátku rámována procesem komunitního plánování, kdy Desítka na základě spolupráce radnice, poskytovatelů služeb a samotných občanů systematicky rozvíjí širokou nabídku sociálních a návazných služeb.