Aktuality z oblasti rozvoje městské části Praha 10

Nebojte se říci si o pomoc: Ve středu se koná sedmý Veletrh sociálních a návazných služeb

Téměř čtyři desítky vystavovatelů představují své služby na sedmém ročníku Veletrhu sociálních a návazných služeb. Ten se stejně jako v předešlých letech koná před obchodním centrem Eden, letos ve středu 16. května. 

Publikováno: 16.05.2018
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Komunitní, Vršovice, Zprávy tiskového mluvčího, Různé2302
Nebojte se říci si o pomoc: Ve středu se koná sedmý Veletrh sociálních a návazných služeb

„Jedná se o tradiční akci, která je u veřejnosti velmi populární. Na jednom místě a v neformální atmosféře mají návštěvníci veletrhu možnost seznámit se s desítkami organizací, které nabízí své služby v sociální oblasti lidem, kteří je nejvíce potřebují,“ říká radní Ondřej Počarovský. 

Veletrh sociálních služeb a návazných služeb se koná už posedmé. Zúčastní se ho celkem 37 organizací, které poskytují své služby v sociální a zdravotní oblasti občanům MČ Praha 10, zastoupen bude samozřejmě i odbor sociální Úřadu MČ Praha 10, který akci pořádá v rámci komunitního plánování sociálních a návazných služeb. 

Akce probíhá formou tradičního veletrhu – každá organizace zde má své zástupce a svůj stánek, kde se může kdokoli seznámit s nabízenými službami. Zároveň otevírá možnost i samotným organizacím, které mohou díky veletrhu snáz navázat případnou spolupráci mezi sebou. "Jsem rád, že tato akce  se rok od roku těší stále větší oblibě mezi občany desítky,“ říká Ondřej Počarovský.

Akce se uskuteční 16. května před nákupním centrem Eden. Organizace budou poskytovat zájemcům informace poskytovat od 11:00 do 17:00 hodin. Pro zpestření je od 14 hodin zajištěn hudební doprovod.