Aktuality z oblasti financí

Praha 10 pořádá druhý ročník soutěže o "Nej psa Prahy 10"

Díky velkému úspěchu prvního ročníku se Praha 10 rozhodla uspořádat druhý ročník soutěže o "Nej psa Prahy 10".

Publikováno: 18.03.2013
Kategorie: Zprávy tiskového mluvčího52

Do soutěže mohou být svými majiteli přihlášeni psi registrovaní v Praze 10, a to prostřednictvím formuláře na adrese www.pesprahy10.cz , kde naleznou zájemci také veškeré další informace o soutěži včetně jejích pravidel. "Touto soutěží vyjadřujeme podporu všem slušným majitelům psů z naší městské části. Tato aktivity navazuje i na řadu dalších projektů pro naše pejskaře - mj. psí hřiště," vysvětlil starosta Prahy 10 Milan Richter (ODS).

 Ze všech přihlášených psů bude uživateli na Facebooku radnice formou "Líbí se mi" jeden pes oceněný "Cenou veřejnosti". Všechny přihlášené psy bude posuzovat také porota soutěže, složená ze zástupců radnice, veřejnosti a veřejně známých osobností. Ta vybere deset finalistů, kteří postoupí do internetového hlasování, kde o jejich pořadí a vítězích rozhodnou opět občané. Kromě titulu "Pes Prahy 10" jsou pro vítěze přichystány lákavé ceny a vítězný pes se stane také "tváří" kampaně propagující zodpovědné chování pejskařů.

"V Praze 10 je registrováno přes šest tisíc psů, doufáme, že svého čtyřnohého přítele přihlásí do soutěže co nejvíce občanů," doplnil 1.zástupce starosta Vladimír Novák (ČSSD). Své domácí mazlíčky mohou jejich majitelé přihlásit od 18. března až do půlnoci 7. dubna 2013. Hlasování na facebooku pak začne o den později, tzn. 8. dubna 2013. Hlasování pro vybranou desítku finalistů pak bude spuštěno 29. dubna a uzavře se o půlnoci 19. května 2013. Vítězové budou známi koncem května a budou pozváni na slavnostní předávání cen.