Aktuality z oblasti financí

Koncert Vladimíra 518 v pátek odstartuje Léto s Desítkou

Koncert Vladimíra 518 s jeho novým sólovým albem “Idiot” završí letos úvod již čtvrtého ročníku akce Léto s Desítkou na Gutovce v Praze 10. Tuto akci pro mladé a děti pořádá již tradičně nejen pro své obyvatele právě městská část Praha a bohatý program odstartuje v pátek 28. června a pokračovat bude celé léto každou středu.

Publikováno: 27.06.2013
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Kultura, Strašnice, Zprávy tiskového mluvčího225
Koncert Vladimíra 518 v pátek odstartuje Léto s Desítkou

Zakončen bude tradičními velkými skateboardovými závody s českou i slovenskou jezdeckou špičkou a řadou exhibicí. „Snažíme se tím zpestřit prázdniny hlavně dětem a mládeži, kteří je v naší městské části přes léto tráví. Naším cílem je nabídnout jim aktivní vyžití a přispět k tomu, že prožijí zajímavé prázdniny i v Praze,“ vysvětlil smysl tradiční akce starosta městské části Praha 10 Bohumil Zoufalík (Nez.).

 

Bohatý program zahájí akce nazvaná „Hurá na prázdniny“ zaměřená zejména na děti předškolního a školního věku. Uskuteční se v pátek 28.6. ve sportovním areálu Gutovka v pražských Strašnicích od 10 do 14:00 hodin. Pro návštěvníky je připraven bohatý program se spoustou soutěží o ceny, skákacími hrady, malováním na obličej, cukrovou vatou či dětskou diskotékou a balónkovou show a tzv. fotonautem, ze kterého si každý návštěvník odnese pámáteční foto zdarma.

Pro dopsívající mládež je pak ve spolupráci s labelem Biggboss připraven odpolední koncert známého českého rappera Vladimíra 518, který při něm mimo jiné představí i svou druhou sólovou desku s názvem “Idiot”. Hostovat budou také LA4 a Dj Mike Trafik. Koncert se začíná na Gutovce v pátek v 16 hodin a vstup je zdarma. Během léta bude v rámci Léta s Desítkou na Gutovce navíc každou středu připraven zvláštní program pro děti i mládež.


Na Gutovce právě také v pátek končí také akce, kdy je možné odevzdat starý mobilní telefon a na oplátku získat voucher v hodnotě 50 Kč za každý kus s možností jeho uplatnění přímo v místě koncertu. „Věříme, že z bohatého programu si každý zájemce dokáže vybrat a zpříjemnit si tak blížící se prázdniny. Jsem přesvědčen, že většina školáků si to za své vysvědčení zaslouží. Proto si nenechte ujít tuto jedinečnou kulturní akci,“ dodala místostarostka pro kulturu Radmila Kleslová (ČSSD).