Aktuality ke koronaviru

PŘEPARKUJTE! Začíná podzimní úklid vozovek

V úterý 17. září začíná podzimní cyklus pravidelného, komplexního, úklidu vozovek na území Prahy 10. Před zahájením úklidu v konkrétním termínu a lokalitě je potřeba věnovat zvýšenou pozornost přechodnému dopravnímu značení, které vymezuje zákaz stání v ulicích. Jako v předešlých letech bude dodržování stanovených zákazů kontrolováno městskou policií.

Termíny čištění jednotlivých ulic jsou dostupné na internetových stránkách www.tsk-praha.cz, v sekci “čištění komunikací” nebo na stránkách www.praha10.cz pod odkazem http://www.praha10.cz/mestska-cast/zivotni-prostredi-a-odpady/blokove-cisteni-komunikaci.aspx. Bližší informace lze získat na pracovišti Technické správy komunikací – oblastní správa Východ, Krupská 28, P 10, tel. 257 015 364.

Úklid probíhá vždy v čase od 8,00 do 15,00 hod. Součástí úklidu je mokré čištění vozovek, vymetení prachových usazenin a veškerých nečistot, odstranění přerostlých travin při obrubnících chodníku. Ze strany MČ Praha 10 je ve dnech úklidu zabezpečována zvýšená údržba přilehlých chodníků.