Aktuality z městské části

Proběhne mimořádný zápis do mateřské školy zřizované MČ Praha 10

Informujeme zákonné zástupce dětí o mimořádném zápisu k předškolnímu vzdělávání do mateřské školy zřizované MČ Praha 10.

Od konce září plánujeme pro Vaše děti otevřít v ulici Jasmínová 35 na Zahradním Městě v Praze 10 nové pracoviště/třídu mateřské školy s kapacitou 24 míst (v současné době probíhá vystěhování dětských skupin a úprava prostor pro potřeby mateřské školy).

Publikováno: 06.08.2024
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Školství, Školní rok a provoz5327

Nová školka se stane jedním z odloučených pracovišť Mateřské školy Chmelová na Zahradním Městě. Od září 2025/2026 se kapacita školy ještě navýší.

 

Budete-li mít zájem o přijetí svého dítěte do této nové mateřské školy, sledujte webové stránky MŠ Chmelová https://mschmelova.cz/ nebo MČ Praha 10 https://praha10.cz/ , kde se včas dozvíte informace a termín zápisu k předškolnímu vzdělávání, avšak nejdříve v posledním srpnovém týdnu.

Mimořádný prezenční zápis bude s největší pravděpodobností realizován ve druhém zářijovém týdnu.

 

 

Přijmeme pracovníky do nové třídy mateřské školy

Do nově vznikající školky hledáme paní učitelky a provozní zaměstnance (úklid a výdej jídla).

Nabízíme příjemný kolektiv, vstřícné a stabilní pracovní prostředí, dobrou dopravní dostupnost, případně i možnost získání služebního bytu.

Zájemci prosím pište na e-mail info@mschmelova.cz (z důvodu čerpání řádné dovolené Vám může být na e-mail odpovězeno až v posledním srpnovém týdnu).