Aktuality z městské části

Přihlaste svůj film do soutěže AntiFETfest

Ještě necelý měsíc mohou žáci a studenti podávat přihlášky do letošního ročníku soutěže AntiFETfest aneb jde to i jinak. Všichni, kteří se chtějí zúčastnit letošního ročníku, mohou své filmy spolu s přihláškami předat do 31. března na sociální odbor Prahy 10. 

Přihlaste svůj film do soutěže AntiFETfest

Magistrát hlavního města Prahy vyhlásil ve spolupráci s městskými částmi Praha 1 - 22 již 10. ročník amatérské filmové soutěže s názvem AntiFETfest aneb jde to i jinak. 

AntiFETfest je soutěžní festival amatérských filmů škol, školských zařízení a nízkoprahových klubů.

Úkolem žáků a studentů je samostatně natočit krátký film na téma sociálně rizikového chování, ať už se jedná o záškoláctví nebo závislost na návykových látkách. Snímek potom mohou přihlásit do soutěže.

V dubnu 2017 ÚMČ Praha 10 vyhodnotí doručené snímky a nejlepší film z každé soutěžní kategorie postoupí do celopražského finále.

V květnu 2017 budou mít všichni zájemci možnost promítnout si na internetové stránce AntiFETfestu - www.antifetfest.cz - soutěžní snímky a dát hlas filmu, který je nejvíce zaujme. Snímek s nejvíce hlasy získá Cenu diváka.   

Soutěžní snímky a přihlášky přijímají protidrogoví koordinátoři na úřadech městských částí. 

Úřad MČ Praha 10 - kontaktní osobou je Bc. Jakub Skřivan, oddělení sociální práce odboru sociálního - tel. 267 093 623, e-mail: jakubs@praha10.cz - termín pro odevzdání přihlášek a soutěžních snímků je do 31. 3. 2017. Přihlášky a soutěžní snímky odevzdávejte v uzavřené obálce označené textem "AntiFETfest 2017".

Zájemci naleznou přihlášku do soutěže a další podrobnosti zde