Aktuality z městské části

EpicanaFest na Gutovce již podruhé

23. června se koná na Gutovce již druhý ročník charitativního osvětově-kulturní festivalu EpicanaFest plného hudby a zábavy pro dospělé i děti. Akci pořádá nezisková organizace Epicana z.ú. u příležitosti Mezinárodního dne povědomí o syndromu Dravetové.

Publikováno: 17.06.2024
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Kultura, Sociální oblast a zdravotnictví5168

Syndrom Dravetové je velmi vzácná a těžká epilepsie, o které je třeba mluvit, a proto přijďte a užijte si spolu s námi zábavu na 2. ročníku festivalu EpicanaFest a podpořte tak dobrou věc.

Na EpicanaFestu se můžete těšit na kapelu Eddie Stoilow, zpěvačku a Objev roku Slavíka Terezu Balonovou, také vystoupí kouzelník a Bibibum pro děti a spousta dalšího. V průběhu festivalu malování na obličej, možnost prohlédnout si sanitní vůz a vyzkoušet si první pomoc a workshop Aranžérie. Občerstvení v restauraci Gutovka. Vstupné je dobrovolné. Veškeré dobrovolné vstupné bude použito na další ročník úspěšného epitábora pro děti nemocné závažnou epilepsií.

Celým odpolednem vás budou provázet moderátoři herec Michal Slaný a redaktorka Markéta Čepická Daňhelová.

EpicanaFest se koná pod záštitou primátora Hlavního města Prahy a starosty Prahy 10.

Program a více informací naleznete na: https://www.instagram.com/epicanafest/ nebo na https://www.facebook.com/events/1118796715981498/