Aktuality z městské části

Chystá se participace na téma variant lokalit možného sídla radnice

Na pátém zasedání zastupitelstva městské části Praha 10 byl představen aktuální stav rozpracovanosti technické analýzy variant lokalit pro umístění budoucího sídla úřadu MČ Praha 10.

Chystá se participace na téma variant lokalit možného sídla radnice

Expertní skupina úřadu, složená z odborníků z řad zaměstnanců úřadu městské části, se zabývá zpracováním podkladů pro řešení dvou lokalit umístění sídla městské části, a to lokality Vlasta a lokality Strašnická. Městskou část zajímá názor jejích občanů a proto skupina připravuje participativní proces zapojení veřejnosti do procesu řešení variant lokalit vhodných pro sídlo ÚMČ Praha 10.

První fáze participace – sběr dat formou dotazníkového šetření, bude probíhat ve spolupráci s Demokracií 2.1 Karla Janečka v termínu od 23. 11. do 29. 11. 2015 v rámci celého území Prahy 10. Vyhodnocení této fáze bude mít vliv jak na následná veřejná setkání, tak bude zohledněno v technické analýze řešení lokalit.

Bližší informace nejen o chystané participaci naleznete na webovém portálu veřejného prostoru Prahy 10 – www.vpp10.cz, kde je zároveň možné zanechat i Váš podnět k danému projektu.