Novinky z archivu

Aktuální články | Kategorie | Hledat | RSS

ZŠ Karla Čapka u Stromu republiky

26 října, 2011 - Školství

25. října se od 11 hodin konala v Heroldových sadech v Praze 10 - Vršovicích pietní vzpomínka k 93. výročí vzniku Československé republiky. Akci pořádala městská část Praha 10, Obvodní výbor Českého svazu bojovníků za svobodu Praha 10 a Jednota Československé obce legionářské Praha 10. Setkání proběhlo u Stromu republiky, který připomíná památku 28. října 1918.
M. č. Praha 10 zastupovala vedoucí odboru školství Eva Štrobachová, která připomněla význam 28. října. Dále promluvil plukovník Antonín Štícha - místopředseda Českého svazu bojovníků za svobodu. Slavnostního aktu se zúčastnili také žáci z blízké Základní školy Karla Čapka. Tato škola obdržela z rukou pana Ing. A. Štíchy pamětní medaili Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS). Ocenění se dostala i paní Sojkové z ČSBS za její pomoc a spolupráci.

| mail

Dětský koutek je do odvolání uzavřen.
Děkujeme za pochopení!

Licence Creative Commons © 2013–2021 MČ Praha 10