Novinky z archivu

Aktuální články | Kategorie | Hledat | RSS

Oznámení o přemístění sběrného místa nebezpečného odpadu

Oznamujeme, že v únoru letošního roku došlo k přemístění sběrny nebezpečných odpadů, jehož provozovatelem je společnost AVE-CZ odpadové hospodářství s.r.o., z ulice Pražská 132/38a v Praze 10 - Hostivaři na novou adresu: Ke Kablu 289, Praha 10 (areál Kovošrotu); Provozní doba: Po-Pá 8,00 – 16,00; Telefon: 296339945.

19 března, 2013 - Životní prostředí

Ve sběrně mohou občané s trvalým pobytem v Praze zdarma odevzdat všechny druhy nebezpečného odpadu. Tato zařízení slouží výhradně pro odkládání určených nebezpečných složek komunálního odpadu. Jedná se o tyto odpady: rozpouštědla, kyseliny, hydroxidy, baterie a akumulátory, barvy, lepidla, pryskyřice vč. prázdných nádob od takových přípravků, nepoužitelná léčiva a cytostatika, teploměry, zahradnické a domácí chemické přípravky, pesticidy (přípravky na hubení hmyzu, plevele apod.), oleje a tuky (vyjma jedlých), zářivky, žárovky, výbojky, detergenty (odmašťovací přípravky).

Kde najdu sběrny nebezpečných odpadů na území městské části Prahy 10?

Areál společnosti Pražské služby
Moskevská 418 (za ul. Baškirská, vedle garáží)       tel. 267 310 118
Provozní doba:      Po, Út, Čt, Pá    7:00 - 14:00 hod., St    7:00 -17:00 hod.

Areál společnosti Domeček
Dřevčická 44 (cca 100 m od ul. Černokostelecká)    tel. 274 784 035, 36
Provozní doba:    Po – Pá     8:30 - 17:00 hod. ( v letním čase do 18 hod.),  So  8:30 - 15:00 hod.

Uvedené nebezpečné odpady lze odkládat i ve sběrných dvorech hlavního města, např. ulice Teplárenská, Zakrytá, Perucká nebo Malešická.

| mail

Momentálně je dětský koutek z provozních důvodů uzavřen.