Aktuality z oblasti životního prostředí

Nábor oddílu Vodáci

Nudíš se? Chceš zažít nějaké to dobrodružství? Poznat nové kamarády? Něco nového se naučit? Je ti od 6 do 12 let? Přijď k nám! Dětský turistický oddíl Vodáci pořádá nábor v pondělí 16.9. 2013 od 16:15 do 18:00 v areálu Toulcova dvora (zastávka Toulcův dvůr, autobus 177).

Nábor oddílu Vodáci

Zahrajeme si spousty našich oblíbených her. Nudit se rozhodně nebudeš. Nechceš jít sám? Tak vezmi svého kamaráda s sebou, alespoň nás bude víc.

Zajímá tě, co děláme přes rok? Pravidelně jezdíme na české řeky a občas máme nějaký ten puťák. V zimě vyrážíme do ubytoven, odkud chodíme na výlety, na lyže, koulujeme se, stavíme sněhuláky… Sami si vaříme, hrajeme hry, vše pod dohledem zkušených vedoucích, kteří jsou v oddíle alespoň 10 let. Máme vlastní družinky, bodování, oddílové hodnosti a množství dalších hezkých věcí.

Bojíš se, že to všechno najednou nezvládneš? To nemusíš! Program jsme přizpůsobili nováčkům. První výlet bude jednodenní nedaleko Prahy a další výlety také nebudou příliš náročné. Pokud jsi rád v přírodě s kamarády, tak to za to určitě stojí.

Chceš získat více informací o nás, podívej se na naše internetové stránky www.oddilvodaci.cz, případně napiš nebo zavolej našemu vedoucímu Martinovi Čížkovi na číslo 607 994 145, mcizek@centrum.cz.

Těšíme se na nové kamarády a kamarádky!