Aktuality ze školství

Návrh Střednědobého plánu rozvoje a udržitelnosti sociálních a návazných služeb

Upozorňujeme všechny zájemce o problematiku sociálních služeb na území naší městské části, že na stránkách sociálního portálu MČ Praha 10 je možné do 20. 10. 2016 připomínkovat Návrh Střednědobého plánu rozvoje a udržitelnosti sociálních a návazných služeb na území městské části Praha 10 na období 2017 - 2020 (tzv. Návrh Komunitního plánu MČ P10), a to včetně Návrhu příloh Komunitního plánu MČ P10.

Návrh Střednědobého plánu rozvoje a udržitelnosti sociálních a návazných služeb

Dokument se věnuje hlavním úkolům v oblasti sociálních a návazných služeb tak, jak vyplynuly z procesu komunitního plánování na území MČ Praha 10, při němž spolupracují občané Prahy 10 – uživatelé sociálních a návazných služeb, poskytovatelé těchto služeb a představitelé městské části Praha 10 (zadavatel služeb).

Materiály k připomínkování a veškeré potřebné informace najdete na sociálním portálu MČ Praha 10 – www.desitkapomaha.cz v rubrice „Aktuality“ nebo pod odkazem zde: http://socialniportal.praha10.cz/komunitni-planovani/socialni-a-navazne-sluzby-pripominkovani-navrhu-strednedobeho-planu-na-obdobi-2017-2020.aspx