Aktuality ze školství

Hurá na prázdniny již ve čtvrtek na Gutovce

Tradiční rozloučení se školním rokem se pro všechny žáky z Prahy 10 uskuteční již tento čtvrtek v Areálu volného času Gutovka od 13 hodin. „Až do pozdního odpoledne čeká na Gutovce malé i velké školáky program, který jim jako každý rok pomůže naladit se na prázdninový režim,“ uvedla místostarostka Prahy 10 Radmila Kleslová (ANO).

 

Publikováno: 23.06.2014
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Kultura, Gutovka, Strašnice, Zprávy tiskového mluvčího654
Hurá na prázdniny již ve čtvrtek na Gutovce

Návštěvníci se mohou těšit na show předních českých BMX jezdců v místním skateparku – mj. Michala Farka, Františka Pytlíka či Pavla Odehnala. Vyzkoušet si všichni budou moci stále více populární longboardy a užitečný bude určitě i prázdninový kurz první pomoci zaměřený pro malé i velké školáky.

Menší děti ocení velkou šmoulí show a soutěže a v 16 hodin pak koncert dětské kapely 5 Angels.  Samozřejmostí jsou skákací hrady, cukrová vata, balónky a občerstvení pro celou rodinu.

Areál Gutovka je oblíbeným sportovně-oddechovým centrem Prahy 10 pro celou rodinu. Nechybí zde velký skatepark, horolecká stěna, minigolf, beachvolejbalové kurty či minigolf. Informace o tomto unikátním areálu vybudovaného městskou částí Praha 10 zájemci naleznou na www.gutovka.cz