Aktuality z dopravy

Začíná jarní úklid vozovek

K dnešnímu dni začíná v Praze 10 pravidelný blokový úklid vozovek. Na stanovených místech bude nasazena úklidová technika a pracovníci, jejichž úkolem je vyčistit z vozovek především nánosy prachu a odpadků usazené pod obrubníky. Pro bezproblémový průběh úklidu je potřeba, aby se v den čištění v ulicích nevyskytovala zaparkovaná vozidla. Je  proto nutné věnovat zvýšenou pozornost přechodnému dopravnímu značení B28 – zákaz zastavení, které je do ulic instalováno minimálně s týdenním předstihem. V opačném případě může řidiče potkat nemilé překvapení v podobě pokuty. 

Začíná jarní úklid vozovek

Úklidové práce probíhají v době od 8,00 do 15,00 hod. Termín čištění vozovek je možné na internetových stránkách MČ vyhledat i v náhledu abecedního seznamu ulic, viz http://www.praha10.cz/mestska-cast/zivotni-prostredi-a-odpady/blokove-cisteni-komunikaci.aspx

Rozpis úklidu je k dispozici také na internetových stránkách www.tsk-praha.cz, v sekci “čištění komunikací”.  Bližší informace lze pak získat přímo na pracovišti Technické správy komunikací – oblastní správa Východ, Krupská 28, P 10, tel. 257 015 364.