Aktuality z oblasti bydlení a správy nemovitého majetku

Praha 10 započala spolupráci s Olympem CS MV

V sobotu 11. března se konal ve sportovní hale v Přípotoční ulici zápas volejbalové extraligy žen mezi PVK Olympem Praha a VK UP Olomouc. Při této příležitosti se sešel místostarosta Prahy 10 Pavel Šutka s ředitelem Olymp CS MV Michalem Volfem a společně se shodli na spolupráci. Volejbalistkám navíc oba pánové poděkovali za nedávnou bronzovou medaili z Českého poháru.

Publikováno: 17.03.2023
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Sport3828
Praha 10 započala spolupráci s Olympem CS MV

Hráčky domácího Olympu se s Olomoucí utkaly za poslední dva měsíce již podruhé. A opět si připsaly vítězství. Tentokrát 3:0 a nejen k tomuto vítězství ale i k úspěchu v Českém poháru jim pogratuloval místostarosta Šutka společně s šéfem Olympu Michalem Volfem. Hráčky ze strany městské části dostaly drobnou pozornost jako poděkování za jejich úspěch v poháru. Je to skvělé a pro nás je to to nejmenší, co pro ně můžeme udělat,“ popsal Šutka, který si sobotní speciální atmosféru s mohutnou diváckou podporou velmi užíval.  "Bylo to velké drama se zaslouženým vítězstvím našich barev. OLYMP je pro mne špičkový klub, který navíc staví výlučně na hráčkách z ČR, které vychovává pro reprezentaci. To je skvělé a je potřeba to ocenit.“

Volejbalovému zápasu ale předcházelo setkání s ředitelem Olympu Michalem Volfem. Praha 10 a sportovní centrum Olymp totiž zahájili zajímavou spolupráci. „Bavili jsme se o podpoře volejbalistek a o celkové podpoře sportu na Praze 10. Brzy bychom měli představit konkrétnější informace. Věřím že ze spolupráce bude profitovat jak Olymp, tak obyvatelé Desítky,“ řekl Šutka.

„Já jsem rád, že jsme zahájili spolupráci s Prahou 10. Společně jsme viděli úžasný zápas, který snad tu naší společnou podporu zahájil vítězně a pojedeme na stejné vlně i nadále,“ pochvaluje si zdařilé sobotní odpoledne ředitel Volf. Ten navíc společně s místostarostou Šutkou všechny přítomné v průběhu utkání ujistil, že se dotáhne projekt rekonstrukce volejbalové haly OLYMP CS MV v Přípotoční ulici, což bude pro volejbalový oddíl po křídly OLYMP CS MV velmi přínosné.