Novinky z archivu

Aktuální články | Kategorie | Hledat | RSS

Začala rekonstrukce živnostenského odboru

Radnice Prahy 10 zahájila rekonstrukci svého živnostenského odboru.

Radnice Prahy 10 zahájila rekonstrukci svého živnostenského odboru. „Projekt rekonstrukce živnostenského odboru probíhá pod názvem Úřad přátelský podnikatelům a získali jsme na ní peníze z evropských fondů,“ uvedl tajemník radnice Martin Slavík (ODS).

Podle něj se jedná komplexní stavební úpravy prostor živnostenského odboru a vybudování informačního centra pro podnikatele. „V rámci technologického zajištění nově zřizovaných služeb bude provedena instalace vyvolávacího systému s podporou objednávání prostřednictvím internetu a SMS, instalace dvou informačních kiosků a instalace pokrytí prostor informačního centra wi-fi signálem pro bezdrátové připojení k internetu,“ popsal hlavní body přestavby tajemník.

Stavební práce budou probíhat ve dvou etapách, nejprve se zrekonstruuje tzv. jižní část a v druhé etapě část severní. „Věříme, že podnikatelská veřejnost nepříjemnosti spojené se stavebními pracemi přijme s pochopením, a to především z toho důvodu, že i přes stísněné podmínky živnostenský odbor bude poskytovat i nadále své služby v plném rozsahu,“ uzavřel Martin Slavík.

| mail

Dětský koutek je do odvolání uzavřen.
Děkujeme za pochopení!

Licence Creative Commons © 2013–2020 MČ Praha 10