Aktuality ze školství

Dárky pro psy a kočky putovaly z Vršovic do útulků

Pod tradičním „psím stromkem“ v Heroldových sadech se v předvánočním období opět sešlo mnoho dárků pro psy a kočky v útulcích.  Nashromážděné dary v podobě granulí, psích a kočičích konzerv, piškotů, hraček, dek apod. putovaly do psího azylu Voříškov, do útulku J. Kladivové v Modřanech a do útulku Pražského spolku ochránců zvířat – www.psoz.cz.

Všem dárcům náleží poděkování.

Akci pořádala MČ Praha 10 ve spolupráci s obecně prospěšnou společností PESOS o.p.s. a paní Evou Eisnerovou z ostrahy parku Heroldovy sady.

 

Vážení obyvatelé Prahy 10 zdravíme vás všechny,

posíláme srdečné díky za vaši materiální pomoc. Děkujeme MČ Praha 10 za uspořádání sbírky pro pejsky bez domova. Velice si vážíme vašich darů. Sbírka, která k nám dorazila byla opravdu hodně obsáhlá a to je úžasné.

Moc nás těší, že jste si i v předvánočním shonu vzpomněli i na ty méně šťastné chlupáče. Budeme moc rádi, když se podíváte na naše stránky www.voriskov.cz. Na stránkách najdete, kterým pejskům jste udělali velkou radost a možná se vám tam i některý zalíbí. 

Ještě jednou vám za všechny naše svěřence děkujeme. Možná se potkáme v některém parku v Praze 10 na socializační vycházce, našeho svěřence poznáte podle modrého trička s nápisem "Hledám domov" a logem útulku Voříškov. 

Mějte se krásně a úžívejte si vycházky s vašimi pejsky. Voříškov z.s.