Aktuality ze školství

SportXperience

31. srpna od 10 do 18 hodin v Malešickém parku.

Publikováno: 10.07.2024
Kategorie: Jen akce, MČ Praha 10, Akce městské části, Pro děti a mládež, Sport a pohyb5312

Datum akce: 31.08.2024 10:00 - 18:00 Exportovat akci

SportXperience – najdi svůj tým na Desítce

Propagace zdravého životního stylu v Malešickém parku

Termín: 31. srpna 2024

Čas: 10:00 – 18:00 hod.

Místo konání: Malešický park

 

Praha 10 přichází s novým a inovativním formátem pohybově zaměřené akce, která nejen propaguje pohyb, ale také slouží jako vstupní brána do světa sportu pro mnohé malé děti. Tyto děti se mohou rovnou zapsat do místních sportovních oddílů, což může být klíčovým rozhodnutím ovlivňujícím jejich životní cestu.

Výběr sportu je důležitým rozhodnutím, které může mít dlouhodobý dopad na dítě a jeho vztah ke sportu. Je proto nezbytné přistupovat k tomuto výběru zodpovědně a informovaně. Akci jsme postavili na čtyřech pilířích, které zahrnují sport a pohyb, stravu, mentální a fyzické zdraví a regeneraci. Tato komplexní struktura je doplněna o přítomnost předních odborníků, kteří veřejnosti v interaktivní talk show i v rámci samotných aktivit vysvětlí, jak lze v běžném denním režimu zlepšit životní styl.

 

Kromě sportovních a pohybových aktivit bude akce zahrnovat také stánky a workshopy zaměřené na zdravou výživu, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet zdravé a chutné gastro a dozvědět se více o výživových potřebách. Mentální a fyzické zdraví bude podporováno prostřednictvím různých relaxačních a meditačních cvičení, která pomohou návštěvníkům najít rovnováhu a zlepšit jejich celkovou pohodu. Regenerace pak bude zahrnovat aktivity zaměřené na odpočinek a obnovu sil, což je nezbytné pro udržení dlouhodobého zdraví a vitality.

Podrobný program již brzy.