Aktuality z Úřadu městské části Praha 10

ÚMČ Praha 10 spustil interaktivní úřední desku u vchodu do radnice

V pátek 15. 3. 2024 byla spuštěna interaktivní úřední deska umístěná u vchodu do sídla MČ Praha 10 na adrese Vinohradská 3218/169, Praha 10 (2 interaktivní panely).

Publikováno: 15.03.2024
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Úřední deska5060

Od 15. 3. do konce března bude zároveň zajištěno zveřejnění písemností souběžně jak na fyzické (kamenné) úřední desce umístěné na budově bývalého sídla městské části Praha 10 na adrese Vršovická 68, Praha 10, tak i prostřednictvím nově instalované interaktivní úřední desky. Následně budou všechny písemnosti v jejich listinné podobě z vývěsek svěšeny. Provozování úřední desky v její listinné podobě bude zrušeno.

K faktickému sejmutí písemností však nedojde, tyto budou i nadále vyvěšeny, ale pouze v digitální podobě (způsobem umožňujícím dálkový přístup a prostřednictvím interaktivní desky).  V současné době jsou písemnosti zveřejňované na Úřední desce městské části Praha 10 jak ve fyzické (listinné) podobě, tak i způsobem umožňujícím dálkový přístup, tedy prostřednictvím odkazu na webu městské části Praha 10 (https://praha10.cz/urad-mc/uredni-deska). Zveřejnění dokumentů způsobem umožňujícím dálkový způsob zůstává i nadále zachováno beze změny.