Zasílejte své připomínky k navrhovaným změnám v MHD

Společnosti ROPID připravila Návrh změn linkového vedení PID v návaznosti na otevření metra A do Motola. V rámci prodloužení trasy A do stanice Nemocnice Motol se k termínu 6. dubna 2015 připravuje také změna linek povrchové dopravy. Plánované změny a částečné zdůvodnění naleznete ZDE.

Zasílejte své připomínky k navrhovaným změnám v MHD

Změny se dotýkají i vedení linek přes území Prahy 10. Městská část již obdržela celou řadu připomínek k tomuto návrhu. Přesto nás zajímá názor i dalších obyvatel Prahy 10. Vaše názory, připomínky a podněty k připravovaným změnám můžete zasílat na emailovou adresu martinp@praha10.cz a to nejpozději do 8. února 2015.

Na základě zaslaných připomínek i vlastní analýzy městské části Praha 10 následně proběhnou se zástupci společnosti ROPID jednání o navrhovaných změnách s cílem eliminovat negativní dopady na občany Prahy 10.