Domovy seniorů V PRAZE 10 se otevřou veřejnosti

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10 také v letošním roce představí zájemcům z řad veřejnosti domovy seniorů, o něž pečuje. Den otevřených dveří se uskuteční v úterý 8. října 2019 v rámci 11. ročníku celostátního Týdne sociálních služeb. Ten vyhlašuje Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí.

Domovy seniorů V PRAZE 10 se otevřou veřejnosti

Domovy seniorů U Vršovického nádraží, Vršovický zámeček a Zvonková budou pro veřejnost otevřeny od 9.00 do 16.00 hod. Vedoucí jednotlivých domovů a další odpovědní pracovníci návštěvníky tradičně seznámí s podmínkami přijetí nových klientů do domovů, provedou je celým objektem, ukážou jim jídelny, společenské místnosti i prostory, v nichž se obyvatelé domovů věnují nejrůznějším aktivizačním činnostem a koníčkům (cvičení, zpěv, trénink paměti, ruční práce, různé výtvarné techniky, čtení z Bible aj.).

Ve Zvonkové nebude chybět ani prohlídka krásně upravené zahrady s jezírkem, altánkem a několika sportovišti. Zájemci o návštěvu domovů seniorů CSOP mohou bližší informace o Dni otevřených dveří získat telefonicky od vedoucích jednotlivých domovů (DS U Vršovického nádraží: 277 011 701, DS Vršovický zámeček: 277 010 180 a DS Zvonková: 272 173 033) nebo na webových stránkách centra: www.csop10.cz.