Diakonie ČCE - Středisko křesťanské pomoci v Praze: Jarmark u Ludmily

Součástí Jarmarku u Ludmily bude bohatý kulturní program. Hudební produkci zajistí hudební kapely Brouci Band, The Brownies, Tam Tam Batucada, Troufalost, Dobrý struny, Brass avenue či irské tance skupiny Rinceoirí. Vystoupí zde kouzelník, proběhnou ukázky řemesel, výrobků z konopí, výtvarné aktivity pro děti, skákací hrad, chodník naboso, bazar oblečení Dobrobleší a mnoho dalšího.

Diakonie ČCE - Středisko křesťanské pomoci v Praze: Jarmark u Ludmily

Datum akce: 10.09.2020 11:00 - 19:00 Exportovat akci

Diakonie ČCE – SKP v Praze pořádá tradiční, již 24. ročník Jarmarku u Ludmily, který se koná ve čtvrtek 10. září 2020 na Náměstí Míru v Praze 2, v době od 11.00 do 19.00 hodin.

Jako ústřední téma jsme zvolili kampaň v rámci projektu destigmatizace osob s psychiatrickým onemocněním „Řídím svůj život“, kterou bychom chtěli upozornit širokou veřejnost na téma duševní nemoci  a naše vnímání lidí, kteří jsou „jiní“. Budou zde k dispozici informační materiály a odborníci, kteří poskytnou informace o možnosti podpory osob s chronickým duševním onemocněním. Návštěvníci akce se budou moci seznámit s možnostmi poskytování sociálních služeb různých neziskových organizací, získat informace a kontakty. Neziskové organizace nabídnou k prodeji výrobky klientů svých chráněných dílen.

Dětský koutek bude otevřen od října 2020.

Licence Creative Commons © 2013-2020 MČ Praha 10