Diakonie ČCE - Jarmark u Ludmily

Pojďte s námi slavit a seznámit se s činností sociálních služeb Diakonie ČCE – SKP v Praze.

Diakonie ČCE - Jarmark u Ludmily

Datum akce: 12.09.2019 11:00 - 18:30 Exportovat akci

23. ročník Jarmarku u Ludmily se koná v úterý  12. září 2019 na náměstí Míru v Praze 2, v době od 11.00 do 18.30 hodin.  Akci pořádá Diakonie ČCE – Středisko křesťanské pomoci v  Praze. Tentokrát o trochu slavnostněji u příležitosti 30. výročí vzniku střediska a obnovení činnosti Diakonie ČCE. Letošní jarmark nabídne nově také zaměření na zdravý životní styl, relaxaci a prevenci duševního onemocnění. Budete si moci vylosovat diagnózu, něco se o ní dozvědět a zjistíte jak pomoci člověku s psychickými obtížemi. Opět se můžete těšit na prodejní výstavu výrobků klientů chráněných dílen neziskových organizací z různých koutů republiky.

Součástí Jarmarku u Ludmily bude bohatý kulturní program. Hudební produkci zajistí hudební kapely Tam Tam Batucada, The Brownies, Brouci Band, Troufalost, Euphorica, Šolc boys či irské tance skupiny Rinceoirí. Dále se můžete těšit na kouzelníka, ukázky řemesel, jógu smíchu, přednášky o udržitelném oblékání, výtvarné aktivity pro děti, skákací hrad, bazar oblečení Dobrobleší a mnoho dalšího.