Centrum Paraple: SWAP

SWAP je dobrovolná výměna všeho, co vám doma jen leží na/ve skříni, ale druhému udělá radost a dobře poslouží.

Centrum Paraple: SWAP

Datum akce: 01.11.2019 16:00 - 02.11.2019 16:00 Exportovat akci

Přineste oblečení, doplňky, boty, knihy, hračky či pokojovky v květináči. Odnést si můžete cokoli, co potřebujete nebo co se vám líbí – zdarma. Počet kusů není omezen, ale malé doporučení: noste jen, kolik unesete a berte jen to, co opravdu potřebujete nebo co se Vám hodí. Noste čisté, neděravé, nepoškozené, funkční věci, zkrátka takové, které byste s radostí a bez zaváhání darovali svým přátelům.

Věci, které si nikdo neodnese, dáme do Potexu, který věci roztřídí dle potřeb mezi spřátelené neziskové organizace.

SLOW FASHION RULES!

Kdy: