Diskusní čtvrtky

Dům čtení Ruská

Nejlepší odpad je ten, který nevznikne. Debata o aktuálních trendech odpadového hospodářství ve velkoměstě.

Celý článek
Centrum Paraple: Divadlo pro děti - ANIMA CANDIDA - Kde přespávají pohádky

Budeme vám hrát O dvou divadelních maskách, které bývají nad vchodem do divadla, pak O divadelních oponách, kterých je na světě plno. Další pohádka je O kulise, která na jeviště nepatřila. Pro ty, kteří se hned tak ničeho nezaleknou, bude pohádka V divadelním propadle straší.  A nakonec něco O divadelní točně, na které se pěkně povozíme. Komu by to nestačilo, můžeme začít od... Celý článek
A DOMA z.s.: Jak se nesesypat z péče o blízkého

Jste v situaci, kdy pečujete o svého blízkého? Nedaří se Vám skloubit práci, péči a domácnost? Chcete poradit, jak se z toho nesesypat?

Celý článek