Tamtamy o.p.s.: DARUJ MOZEK PRO TAMTAMY #GivingBrainsday - #GivingTuesdayCZ

Přejmenovali jsme #GivingTuesdayCZ na #GivingBrainsday. To, co momentálně potřebujeme jsou vaše mozky, vaše knowhow, váš čas a vaše srdce. Nejde to? Neva. Tak nás alespoň sdílejte nebo lajkujte na https://www.facebook.com/tamtamy.cz/. Děkujeme!!!

Tamtamy o.p.s.: DARUJ MOZEK PRO TAMTAMY #GivingBrainsday - #GivingTuesdayCZ

Datum akce: 27.11.2018 9:00 - 19:00 Exportovat akci

Víc, než tvoje peníze, potřebujeme tvůj mozek. Letos jsme se opět zapojili do akce #GivingBrainsday v rámci #GivingTuesday a chceme vaše mozky. Pokud jsi odborník na komunikaci se zákazníky, skvělě ovládáš sociální sítě, jsi hvězda v náboru zaměstnanců, tak přesně tvůj mozek potřebujeme!!!

- kdy? darovací úterý 27. listopadu 2018

- celý den                                                                                                                                                  -

budeme rádi, když se nám ozveš na mirka@tamtamy.cz

Licence Creative Commons © 2013-2018 MČ Praha 10