Barevný svět dětí: Mezioborovka

Již 10 let vytváříme prostor pro multidisciplinární diskusi mezi odborníky z různých oblastí sociálně-právní ochrany dětí a sociálních služeb.

Barevný svět dětí: Mezioborovka

Datum akce: 28.03.2019 15:00 - 18:00 Exportovat akci

Tradičně 4x do roka pořádáme multidisciplinární kazuistické semináře, tzv. "Mezioborovou skupinu", kterou moderuje PhDr. Ludmila Boková. Cílem "Mezioborovky" je podpora spolupráce a komunikace mezi odborníky. Snažíme se, aby si jednotlivé profese (OSPOD, NNO, školy, policie, soudy, lékaři, státní správa apod.) byly vzájemně nápomocny při řešení problémů a zároveň měly prostor pro sdílení dobré praxe. I proto největší prostor dostává kazuistická část, kde mohou účastníci přednést ostatním svůj aktuální případ, s kterým se chtějí podělit a poradit se o něm s dalšími účastníky. Součástí setkání je také prostor pro krátkou prezentaci činnosti a nových projektů různých organizací.

Místo konání: Barevný svět dětí, z.s., Pod Nuselskými schody 3, Praha 2 (zastávka tram 6, 11, 13 Nuselské schody)

Datum: 28. 3. 2019

Čas: od 15:00 do 18:00 hod

Vstupné: zdarma