Aktuality ke koronaviru

Uzavírka Moskevské ulice od 3.5.2014 do 18.5.2014

Dne 3.5.2014 budou zahájeny práce na definitivním dokončení vozovky podél tramvajových kolejí v úseku Košická – Na kovárně (rozebrání dlážděné trojlinky, položení konstrukčních vrstev a na závěr asfaltu). Z toho důvodu bude v Moskevské ul. uzavřen provoz ve směru z centra od Kodaňské po Žitomírskou, ve směru do centra od Žitomírské po Rostovskou. Provoz ve směru do centra bude umožněn do 16.5.2014 od Rostovské k Francouzské, zároveň to bude jediný přístup do Smolenské ulice. Zaslepena u Moskevské bude rovněž Holandská ulice, příjezd do slepého úseku bude možný pouze od Žitomírské po Madridské a Norské (viz situace Moskevská bez IAD A a B). O víkendu 17. - 18.5.2014 při tramvajové výluce a pokládce finální vrstvy bude na Moskevskou uzavřen i výjezd z Rostovské (asfalt je potřeba položit bez přerušení), Smolenská bude přístupná z Krymské po nově vybudované zásobovací komunikaci od Košické kolem České spořitelny (viz situace Moskevská výluka A, B, C.

Zásobování provozoven u tramvajových zastávek Vršovické náměstí bude umožněno vjezdem od Žitomírské do zaslepeného úseku.

Objížďky budou vedeny: z centra Francouzská – Ruská – Estonská – Kodaňská – Žitomírská – Moskevská, do centra Žitomírská – Moskevská – Slovinská – Kodaňská – Norská – Ruská – Francouzská (viz situace Moskevská objížďka).  

Zastávky náhradní autobusové dopravy budou umístěny v zastávkách tramvají či na přilehlé vozovce.

Publikováno: 30.04.2014
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Doprava, Vršovice, Zprávy tiskového mluvčího, Různé609
Uzavírka Moskevské ulice od 3.5.2014 do 18.5.2014

Přiložené dokumenty