Aktuality ke koronaviru

Praha 10 se dočká rekonstrukce dalších ulic

Na základě intervence starostky Prahy 10 Radmily Kleslové (ANO) přistoupí pražská Technická správa komunikací k řadě významných oprav silnic i chodníků na území desáté městské části. „Mezi hlavní investice bude patřit mj. oprava vozovky a chodníků v úseku Sportovní – Ruská, kde navržené úpravy zvýší bezpečnost chodců a zregulují dopravu v klidu. Pro tuto investiční akci bylo již vydané stavební povolení a do konce letošního roku bude vybrán i zhotovitel,“ uvedla starostka Kleslová.

Praha 10 se dočká rekonstrukce dalších ulic

Dalším počinem bude rekonstrukce ul.Malešická, kde budou doplněny mj. i chybějící chodníky. Zrealizována tak již byla 2.etapa v úseku Zálužanského-Univerzitní, která navazuje na zkolaudovanou 1.etapu z roku 2012. Na rok 2015 je připravena 3. a 4.etapa v úseku Univerzitní až k hranicím sousední Prahy 3.

Zahájena byla i rekonstrukce ul.Kodaňské, kde byla vyměněna i konstrukce vozovky – dlažba za živici. Zbývající úsek bude dokončen také příští rok. „A své nové podoby se dočká i náročná rekonstrukce ulice Donská, kde v tuto chvíli probíhá výběrové řízení na jejího zhotovitele,“ řekl Radmila Kleslová k úspěšně prosazeným projektům.