Společně uklidíme Desítku

Dobrovolnická akce Ukliďme Česko letos připadá na sobotu 6. dubna. Praha 10 se opět zapojí akcí Společně ukliďme Prahu 10 aneb za Desítku bez odpadků a černých skládek, jejímž hlavním koordinátorem je Občanská iniciativa Společně pro Desítku a městská část Praha 10.

Společně uklidíme Desítku

Datum akce: 06.04.2019 Exportovat akci

„Jsem velmi ráda, že se celorepubliková akce každoročně projeví i u nás na Desítce. S rodinou se jí zúčastním už poněkolikáté. Těší mě, kolik dobrovolníků se každoročně do úklidu zapojí, a jak naše městská část na jaře prokoukne,“ říká první místostarostka Jana Komrsková.

Připojte se proto i vy k některé z tradičních úklidových skupin, jejichž akce najdete na stránkách www.uklidmecesko.cz. Nebo zorganizujte vlastní úklid na Desítce a přispějte k upravenější a čistější podobě městské části, např. úklidem svých pozemků či ploch v okolí Vašeho bydliště, školy, firmy. Nemusíte se přitom vázat jen na celostátně vyhlášený termín akce. S přípravou vám rádi pomůžeme.

Seznam míst, kde bude uklíd probíhat:

• Pátek 5. dubna: okolí ul. Magnitogorská a Křeslická, 8 – 11 h.; úklid ÚMČ Praha 10
  • Pátek 5. dubna: okolí koryta Botiče ve Vršovicích, 10 – 13 hod.; úklid ČSOP + firemní dobrovolníci
  • Pátek 5. dubna: okolí lesa mezi ul. Sazečská a Rabakovská, od 9 hod.; firemní úklid
  • Pátek 5. dubna: les při ul. Rabakovská, sraz v 11,30 hod. na zastávce Plošná (strana u lesa); úklid Maltézská pomoc
  • Sobota 6. dubna: Malešický les a okolí, sraz v 9,00 h. před EkoCentrem, ul. Rektorská č.o.2; viz https://www.uklidmecesko.cz/event/19893
  • Sobota 6. dubna: Bohdalecký les, sraz v 9:00 h. u dětského hřiště na kraji lesa, na konci ulice Pod Sychrovem II., viz https://www.uklidmecesko.cz/event/20318
  • Sobota 6. dubna: Na Botiči – Nad Elektrárnou, sraz v 9:00 h. v ul. Na Botiči, u můstku přes Botič
  • Sobota 6. dubna: Přípotoční – U Seřadiště, sraz v 9:00 h. před hospůdkou Lokomotiva Vršovice u fotbalového stadionu
  • Sobota 6. dubna: Sedmidomky, sraz v 9:15 h. u skautské klubovny střediska, Pod Bohdalcem II., viz https://www.uklidmecesko.cz/event/20391
  • Sobota 6. dubna: vnitroblok Tehovská, sraz v 10:00 h. za domem Tehovská č. o. 1, viz https://www.uklidmecesko.cz/event/20717
  • Sobota 6. dubna: Vršovické náměstí a okolí, sraz v 10 h. před kostelem Sv. Mikuláše na Vršovickém náměstí, viz https://www.uklidmecesko.cz/event/21464