Aktuality ze školství

Začíná úklid vozovek v Praze 10

I v letošním roce se budou uklízet komunikace Prahy 10 tzv. blokovém čištěním. Začíná se v úterý 23. dubna a bude se pokračovat až do konce června a následně znovu na podzim. Čištění vybraných úseku se bude provádět i na začátku prázdninového období. Na stanovených místech bude nasazena úklidová technika a pracovníci, jejichž úkolem je vyčistit z vozovek především nánosy prachu a odpadků usazené pod obrubníky.

 

Publikováno: 22.04.2013
Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Životní prostředí, Různé95

Pro bezproblémový průběh úklidu je potřeba, aby se v den čištění v ulicích nevyskytovala zaparkovaná vozidla. Je proto nutné věnovat zvýšenou pozornost přechodnému dopravnímu značení B28 – zákaz zastavení, které je do ulic instalováno minimálně s týdenním předstihem. V opačném případě může řidiče potkat nemilé překvapení v podobě pokutového lístku za stěračem. Termíny čištění ulic jsou k dispozici na internetových stránkách www.tsk-praha.cz, v sekci “čištění komunikací” nebo na stránkách Městské části Praha 10 – ZDE.

Bližší informace lze získat přímo na pracovišti Technické správy komunikací – oblastní správa Východ, tel. tel. 257015364. Úklid probíhá vždy v čase od 8:00 do 15:00 hod.