Aktuality ze školství

Kurzy Nordic Walkingu pro občany Prahy 10

I v roce 2016 se mohou občané Prahy 10 vydat každé pondělí od 25. dubna až do 27. června do Malešického parku na kurzy Nordic Walkingu. Přítomnost certifikovaných trenérů zaručuje výuku a procvičování správné techniky chůze s hůlkami, správné nastavení a zacházení s hůlkami.

Jak budou lekce probíhat? Každá lekce bude zahájena zahřátím organismu, následovat bude rozcvička, protažení, strečink, začátečníkům bude vysvětlena technika chůze a následovat bude chůze samotná s holemi, jejíž intenzita bude přizpůsobena aktuálnímu zdravotnímu stavu účastníků. Chůze bude proložena přestávkami, hrami i diskuzí. Závěrem lekce si účastníci vyzkouší chůzi ve vyšší tepové frekvenci a následovat bude vydýchání, protažení a strečink. 

Organizační informace pro zájemce o kurzy Nordic Walkingu:

Kdy? Každé pondělí od 25. 4. do 27. 6. 2016, vždy od 9:30 hodin

Kapacita kurzů: lekce se může zúčastnit až 40 osob

Místo konání: Malešický park

Místo srazu: autobusová zastávka Plaňanská (směr Želivského)

Způsob přihlášení: pokud vlastníte hůlky na Nordic Walking, není nutné, abyste se předem na jednotlivé lekce hlásili. Pouze ti, kteří hůlky nevlastní, si předem musí zarezervovat jejich bezplatné zapůjčení na tel. čísle: 603 852 715, či e-mailem na: info@senior-help.cz. Na lekce doporučujeme: vhodnou obuv, oblečení dle počasí, vhodné zavazadlo (nejlépe batoh či ledvinku) a alespoň malou lahev vody.