Aktuality ze školství

Hlavní město Praha nadělí všem Pražanům vánoční dárek v podobě Týdne sportu zdarma

Straší Vás představa, že se během vánočních svátků nehnete z gauče? Už nemusí! Praha sportovní totiž chystá již posedmé pro všechny Pražany projekt Týden sportu zdarma. V rámci této akce budete mít v týdnu od 25. do 31. prosince 2014 možnost navštívit vybraná sportoviště v Praze zcela zdarma. Odpadnou vám tak starosti s přebytečnými kily z cukroví a bramborového salátu!

Hlavní město Praha nadělí všem Pražanům vánoční dárek v podobě Týdne sportu zdarma

Do projektu Týden sportu zdarma se každoročně zapojí kolem stovky sportovišť a obyvatelé hlavního města si mohou zdarma vyzkoušet nejrůznější sportovní aktivity od squashe, badmintonu a tenisu, přes fitness, bruslení a plavání až po lezení či beach volejbal.

„Týden sportu zdarma se stal mezi obyvateli hlavního města velmi oblíbeným. Každoročně se jej účastní desetitisíce lidí. Provozovatelé nejrůznějších sportovišť mají příležitost bez reklamy zpopularizovat své podniky, neboť se dá očekávat, že je Pražané nebudou chtít využívat pouze během vánočních svátků, ale během celého roku,“ uvedla radní Hana Nováková (ČSSD).

Jednotlivá sportovní centra otevřou své dveře veřejnosti na 1. svátek vánoční. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách. Kompletní harmonogram včetně online rezervace bude k dispozici od 18. prosince na webových stránkách www.prahasportovni.cz.

Přijďte si užít vánoční dárek od Prahy sportovní a zasportujte si i v tento netradiční čas.