Kalendář akcí

Filter:

Filter by Categories

 

Centrum Paraple: Host Pod Parapletem

Rádi bychom všechny pozvali v pondělí 26. 6. 2017 v 18 hodin do Centra Paraple. na pravidelné setkání s Hostem Pod Parapletem. Tím bude tentokrát Dan Pribáň, který přijede se zábavným i strhujícím vyprávěním o nejnáročnější cestě, na kterou se on a jeho žlutá skupina vydala napříč pustou Austrálií a tropickou Indonésií a Jihovýchodní Asií.

Centrum Paraple: Host Pod Parapletem

Datum akce: 26.06.2017 18:00 - 21:00 Exportovat akci

Rádi bychom Vás všechny pozvali na dalšího Hosta Pod Parapletem v pondělí 26. června v 18 hodin do Centra Paraple. Tentokrát nás navštíví novinář, režisér, cestovatel a náčelník cestovatelských projektů Transtrabant Dan Přibáň. Přijde vyprávět o svém posledním, již čtvrtém cestovatelském projektu s názvem Trabantem napříč kontinenty. K protinožcům do Austrálie, na poslední kontinent, který jim ještě kromě Antarktidy zbýval navštívit, a do pestré Indonésie se tato česko-slovensko-polská skupina, posilněna i dvěma vozíčkáři, vydala v roce 2015. Jak sami říkají – jeli do posledního dechu přes všechny komplikace, kterým museli na své cestě čelit.
„Pojeďte na naši nejdelší nejkratší cestu. Za neskutečně dlouhého půl roku jsme ujeli méně kilometrů než na Hedvábné stezce a zažili toho tolik jako nikdy před tím. Pojďte se podívat na vyprávění z nejnáročnější cesty o setkání dvou světů, které křižuje žlutý cirkus. Napříč pustou Austrálií, kde problémy střídá špatné počasí a špatné počasí problémy, a nic nejde podle plánu, do nádherné tropické Jihovýchodní Asie, jiného světa, kde mělo být vše jednoduché a nebylo, a právě proto to stálo za to! Stovky fotek a příběhů, které člověk někdy ani nechtěl zažít, ale o to větší má radost, že to všechno přežil.“, zve žlutá posádka na vyprávění svého tichomořského dobrodružství.
Přijďte si poslechnout toto poutavé a zábavné vyprávění k nám, do Centra Paraple. Těšíme se na vás!

Kdy: 26. června 2017, 18 - 21 hodin
Vstupné: ZDARMA
Místo konání: Centrum Paraple, Ovčárská 471/1b, Praha 10
www.paraple.cz
Info: podparapletem@paraple.cz
Těšíme se na Vás!