Kalendář akcí

Filter:

Filter by Categories

 

Centrum Paraple: Den poranění míchy v Centru Paraple

Rádi bychom všechny pozvali v úterý 5. 9. od 13 do 20 hodin do Centra Paraple, kde je připraven bohatý odborný program u příležitosti mezinárodního Dne poranění míchy. Kromě přednášek a workshopů se můžete těšit i na Den otevřených dveří v Centru Paraple. Jste sdrdečně zváni a těšíme se na Vás!

Centrum Paraple: Den poranění míchy v Centru Paraple

Datum akce: 05.09.2017 13:00 - 20:00 Exportovat akci

5. září je ustanoven mezinárodním Dnem poranění míchy. Cílem je pomoci zvýšit povědomí mezi širokou veřejností, usnadnit tak začlenění lidí s disabilitou a zároveň pomoci zajistit větší úspěšnost preventivních programů. Více na www.sciday.cz
 
V rámci Dne poranění míchy se můžete v Centru Paraple těšit na bohatý odborný program, přednášky a workshopy (viz. Leták s programem). 
 
Přijďte osobně vyjádřit svůj názor na podmínky v oblasti zaměstnávání, související legislativu, jaké jsou Vaše zkušenosti, co je pro vás motivací při shánění práce. Vaše zkušenost a názor nás zajímá. 
Na téma zaměstnávání přijdou do Centra Paraple diskutovat zástupci MPSV ČR, Generálního ředitelství Úřadu práce a samotní zaměstnavatelé. 
 
Potřebujeme znát Váš názor, jaké jsou pro Vás překážky k nalezení vhodné práce, co by vás motivovalo pro zapojení do práce.
 
I pro zájemce, kteří se nezúčastní odborného programu, je připraven Den otevřených dveří v Centru Paraple. Časy komentovaných prohlídek jsou stanoveny na 14: 00, 15:45 a 18:30. Kapacita je omezena, přihlašujte se prosím na tel. 274 771 478 nebo na e-mailu: recepce@paraple.cz.  
Těšíme se na Vás!
 
Kdy: 5. září 2017, od 13 do 20 hodin
Místo konání: Centrum Paraple, Ovčárská 471/1b, Praha 10
Vstupné: ZDARMA
www.paraple.cz
Registrace: recepce@paraple.cz
Info: podparapletem@paraple.cz 
Facebook – Pod Parapletem nebo Centrum Paraple